Drevená dlažba – 5 inšpiratívnych dizajnov od značky Mirage

person : Patrícia Fides list : Trendy a dizajnové riešenia : favorite Zobrazenia: 98
Drevená dlažba – 5 inšpiratívnych dizajnov od značky Mirage

V súčasnej dobe sa drevená dlažba stáva populárnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spojenie prírodného tepla dreva s trvácnosťou, odolnosťou a ľahkou údržbou gresovej dlažby. Značka Mirage, známa svojou vysokou kvalitou a inovatívnymi dizajnami, prináša na trh niekoľko štýlov drevených dlažieb, ktoré nadchýnajú svojou krásou a originalitou. V tomto článku preskúmame 5 inšpiratívnych dizajnov drevenej dlažby od talianskej značky Mirage, ktoré vám môžu pomôcť pretransformovať váš interiér do priestoru plného elegancie, štýlu a prírodného pôvabu.

Mirage: JURUPA

Dokonalá harmónia medzi drevom a eleganciou sa zhmotňuje v kolekcii drevenej dlažby Jurupa, ktorá prináša porcelánový gres na novú úroveň. Povrch tejto dlažby vytvára unikátnu kombináciu tepla a rafinovanej elegancie. Jurupa prichádza v piatich sofistikovaných neutrálnych odtieňoch, ktoré dokonale dopĺňajú akýkoľvek interiér, dodávajúc mu nádych nadčasovej krásy a moderného štýlu.

Drevená dlažba Jurupa od Mirage v kúpeľniDrevená dlažba Jurupa od Mirage v spálniDrevená dlažba Jurupa od Mirage v kuchyni

Mirage: KAO

Kao prináša prirodzenú harmóniu dubu do porcelánového gresu a ponúka nový pohľad na krásu a všestrannosť tradičných drevených dlažieb. S precíznou pozornosťou verne reprodukuje všetky prvky - od textúry, cez výber uzlov a zŕn, až po jemne voskovaný povrch. Táto kolekcia drevenej dlažby zachováva hlboké spojenie so svojím prírodným zdrojom inšpirácie. Každý detail bol starostlivo vytvorený, aby zachytil autentickosť a prirodzenú krásu dubu, čím prináša do vášho domova nadčasovú eleganciu a teplo.

Drevená dlažba Kao od Mirage v kúpeľniDrevená dlažba Kao od Mirage v kanceláriiDrevená dlažba Kao od Mirage v obývačke

Mirage: KORU

Koru je kolekcia gresových drevených dlažieb od Mirage, ktorá ponúka unikátnu interpretáciu dreva ovocných stromov. Tieto dlažby sa vyznačujú ľahkým žilkovaním a výrazným dizajnovým zvlnením, čo im dodáva jedinečný a autentický vzhľad. Tradične sa takéto drevo používa len na výrobu nábytku a dekoratívnych predmetov, no Koru prináša túto prirodzenú krásu aj do dlažieb a obkladov. Kolekcia drevených dlažieb tak vnáša do interiéru jedinečný nádych elegancie a prírodnej harmónie, ktorá je zároveň moderná a nadčasová.

Drevená dlažba Koru od Mirage v kúpeľniDrevená dlažba Koru od Mirage v obývačkeDrevená dlažba Koru od Mirage v dielni

Mirage: OUDH

Kolekcia Oudh prináša jemné a elegantne klasické vzory, ktoré dokonale vyvažujú kontrasty a uzly, čím dodávajú priestoru sofistikovaný vzhľad. S paletou siedmich prírodných farieb, od krémovej až po olivovú, vrátane tradičnejších odtieňov dreva, Oudh ponúka nekonečné možnosti pre vytvorenie harmonického a štýlového interiéru. Tieto farby a vzory drevených dlažieb sa ľahko prispôsobia rôznym dizajnovým konceptom, pričom vždy zachovávajú svoju prirodzenú krásu a eleganciu.

Drevená dlažba Oudh od Mirage v kúpeľniDrevená dlažba Oudh od Mirage v obývačkeDrevená dlažba Oudh od Mirage v obývačke

Mirage: GYLIANE

Táto kolekcia spochybňuje konvenčné estetické vzory drevených dlažieb svojím nekonformným a odvážnym charakterom. Využíva porcelánový gres na obnovenie vzhľadu starobylého dreva so silnou osobnosťou, čo priestoru dodáva atmosféru pripomínajúcu ďaleké krajiny a dobrodružstvá. Drevené dlažby Gyliane vyjadrujú silný estetický charakter a živú originalitu, čím vytvárajú priestor, ktorý je zároveň jedinečný a inšpirujúci.

Drevená dlažba Gyliane od Mirage v pracovniDrevená dlažba Gyliane od Mirage v obývačkeDrevená dlažba Gyliane od Mirage v pracovni

Drevená dlažba od značky Mirage predstavuje spojenie nadčasovej krásy prírodného dreva s inováciami, trvácnosťou a odolnosťou gresu. Vybrali sme pre vás iba 5 inšpiratívnych dizajnov, avšak značka Mirage disponuje mnohými ďalšími. Bez ohľadu na to, či preferujete klasický vzhľad dreva, moderný minimalizmus alebo rustikálny šarm, značka Mirage má niečo pre každého. Nechajte sa inšpirovať týmito dizajnmi a začnite transformovať váš domov na priestor plný elegancie, štýlu a prírodného pôvabu.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December