12 dôvodov, prečo sa stať veľkoobchodným partnerom INCERAM TRADE

person : Patrícia Fides list : Veľkoobchod obklady a dlažby : favorite Zobrazenia: 3028
12 dôvodov, prečo sa stať veľkoobchodným partnerom INCERAM TRADE

Zaoberáte sa predajom dlažieb a obkladov alebo ich využívate pri svojom podnikaní? Ste majiteľom kúpeľňového alebo interiérového štúdia? Alebo dokonca poskytujete služby spojené so stavebníctvom? Ak ste sa rozhodli, že svoje podnikanie rozšírite o jedinečné kvalitné talianske a španielske dlažby a obklady, nemusíte ďalej hľadať. Našli ste vhodného dodávateľa dlažieb a obkladov a zároveň toho správneho veľkoobchodného partnera, ktorým je INCERAM TRADE s.r.o.

1. Jedinečné dlažby a obklady od INCERAM TRADE s.r.o.

Dlažby a obklady v našej ponuke pochádzajú od talianskych (Energieker, Tuscania, Mirage) a španielskych výrobcov (Prissmacer, Alaplana, Halcon). Zameriavame sa predovšetkým na import exkluzívnych sérií dlažieb a obkladov, ktoré nenájdete u iných dodávateľov na Slovensku. Všetky dlažby a obklady potom zoskupujeme v našom jedinečnom katalógu, ktorý pravidelne aktualizujeme.

2. Komplexná veľkoobchodná ponuka

V rámci komplexnosti ponuky a služieb, dodávame kvalitnú stavebnú chémiu značky MAPEI a vlastný INCERAM LEVELING SYSTÉM, na ktorého výrobe sme sa podieľali. Zo stavebnej chémie značky MAPEI vyberáme produkty týkajúce sa pokládky dlažieb a obkladov (penetrácia, hydroizolácia, lepidlo na dlažbu, škárovacie hmoty, silikóny a iné). V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať aj samotnú realizáciu.

3. Dlhoročné skúsenosti od INCERAM po DESKOT

Firma INCERAM TRADE s.r.o. vznikla ako nástupca veľkoobchodu a distribúcie značky inCeram, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 1994. Počas tohto obdobia sme sa vytrvalo vzdelávali, nadobúdali množstvo skúseností, podstatne rozširovali sortiment a zdokonaľovali poskytovanie služieb. V súčasnosti spolupracujeme s takmer stovkou veľkoobchodných partnerov naprieč celým Slovenskom.

4. Individuálny prístup k veľkoobchodným partnerom

Každá veľkoobchodná spolupráca začína vždy osobným stretnutím s potenciálnym veľkoobchodným partnerom. Následne vypracujeme rámcovú zmluvu o vzájomnej spolupráci na mieru. Dohodnuté obchodné podmienky prispôsobujeme potrebám, preferenciám a požiadavkám odberateľa. S každým veľkoobchodným partnerom jednáme vždy osobitne a individuálne pri riešení akejkoľvek situácie.

5. Zákaznícky servis DESKOT (INCERAM TRADE s.r.o.)

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 911 56 55 66 alebo na mailovej adrese deskot@deskot.sk. Všetky vaše otázky či dotazy ohľadom objednávok, logistiky alebo fakturácie zodpovieme každý pracovný deň od 8:00 do 16:00. Na e-maily odpovedáme ihneď, ako zistíme požadované informácie od výrobcu či iných sprostredkovateľov služieb.

6. Tovar skladom v Tepličkách (okres Hlohovec)

Aktuálne sa na veľkosklade pri Hlohovci nachádza viac ako 200 rôznych druhov dlažieb a obkladov. Dostupnosť produktov si viete jednoducho overiť na www.deskot.sk, kde sú skladové zásoby viditeľné pri produktoch aj bez prihlásenia. V prípade otázok ohľadom doplnenia skladových zásob nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 911 56 55 66 alebo na mailovej adrese deskot@deskot.sk.

7. Rýchle dodanie skladového tovaru

Ak si na našom e-shope vyberiete dlažby a obklady, ktoré máme aktuálne skladom, môžeme vám ich dodať už do 3 pracovných dní odo dňa potvrdenia objednávky. Dodanie tovaru realizujeme prostredníctvom vlastnej prepravy a externej prepravnej spoločnosti SDS. Tovar si môžete vyzdvihnúť aj osobne vo veľkosklade pri Hlohovci v Tepličkách v pracovné dni od 8:00 do 17:00.

8. Doprava zadarmo nad 300 €

Pri objednávkach, ktorých hodnota presahuje 250 € bez DPH (300 € s DPH), hradí náklady súvisiace s dopravou INCERAM TRADE s.r.o. Ušetríte tak 25 € bez DPH (30 € s DPH), pričom vám zabezpečíme dodanie tovaru prostredníctvom vlastnej prepravy alebo externej prepravnej spoločnosti SDS. Tovar si môžete vyzdvihnúť aj osobne vo veľkosklade pri Hlohovci v pracovné dni od 8:00 do 17:00.

9. B2B systém alebo eshop INCERAM TRADE s.r.o.

Pre našich veľkoobchodných partnerov je na webe www.deskot.sk k dispozícii systém B2B, do ktorého sa môže veľkoobchodný partner zaregistrovať. Následne sa jeho účet spáruje s naším ekonomickým systémom a po 24 hod. od registrácie uvidí po prihlásení svoje nákupné ceny. Na e-shope sa nachádzajú aj informácie o aktuálnych skladových zásobách, ktoré sú viditeľné aj bez prihlásenia.

10. Podpora predaja u veľkoobchodných partnerov

Predaj u našich veľkoobchodných partnerov podporujeme tlačeným produktovým katalógom, ktorý rozdávame našim veľkoobchodným partnerom na prevádzkach. Pochopiteľne, je k dispozícii aj v elektronickej podobe. Tento katalóg dlažieb a obkladov aktualizujeme každý rok a vytvárame k nemu online databázu obrázkov, ktoré slúžia veľkoobchodným partnerom ako podklady k vizualizáciám.

11. Unikátny merchandising značky DESKOT (INCERAM TRADE s.r.o.)

Súčasťou podpory predaja u našich veľkoobchodných partnerov je bezplatné poskytnutie stojanov, vzoriek či foldrov. Prezentačné stojany pravidelne aktualizujeme a prispôsobujeme požiadavkám trhu. Ku stojanom tvoríme edukatívne videá, ktoré obsahujú základné informácie o technických vlastnostiach či konkurenčných výhodách produktov.

12. Pravidelná informovanosť veľkoobchodných partnerov

O nových produktoch, stojanoch, ponukách, akciách či zľavách pravidelne informujeme našich veľkoobchodných partnerov prostredníctvom newsletterov. Na odber noviniek sa môžu prihlásiť v pätičke tejto stránky. Odber noviniek je možné kedykoľvek zrušiť kliknutím na odkaz „odhlásiť sa z odberu“, ktorý sa nachádza v pätičke každého prijatého e-mailu.

Ak sme vás presvedčili o tom, že by mal byť INCERAM TRADE s.r.o. vaším novým veľkoobchodným partnerom a dodávateľom dlažieb a obkladov, kontaktujte nás prostredníctvom formulára.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December