Kúpeľňa - inšpirácie

Vitajte v sekcii plnej inšpirácií pre vašu kúpeľňu. Pokiaľ sa chystáte na zariaďovanie vašej prvej kúpeľne alebo plánujete rekonštrukciu tej súčasnej, ponorte sa do článkov plných nápadov, inšpirácií a rád, ako si vytvoriť kúpeľňu vašich snov. Ak vás skôr zaujímajú technické parametre obkladov a dlažieb do kúpeľne, viac informácií rozhodne nájdete v sekcii technické vlastnosti dlažieb. Pokiaľ sa však zameriavate na dizajn obkladov a dlažieb do kúpeľne, ste tu správne.

Mnoho zákazníkov sa pri výbere obkladov a dlažieb do kúpeľne riadi najmä farebnou schémou či špecifickým vzorom. Pokiaľ ide o dlažbu do kúpeľne, veľmi obľúbené sú imitácie dreva, kameňa či retro dlažby. Medzi farbami dominujú biela, sivá, hnedá či dokonca čierna. Ak ide o obklad do kúpeľne, tam sú možnosti skutočne neobmedzené. Opäť je obľúbenou možnosťou obklad s imitáciou dreva, kameňa, mramoru, betónu, ale aj terazzo či mozaikové obklady do kúpeľne. Pri obkladoch je aj farebná škála oveľa širšia – medzi klasiku patrí biely, čierny, hnedý či sivý obklad do kúpeľne, no mnohí siahajú aj po zelenom, tyrkysovom, modrom či dokonca čiernom obklade.

V našich inšpiráciách pre vašu kúpeľňu nájdete články týkajúce sa práve farebných kombinácií, dizajnových prvkov, aktuálnych trendov či konkrétnych vzorov, ktoré vám poskytnú užitočné rady, kým sa definitívne rozhodnete pre ten správny obklad a dlažbu do kúpeľne. Sme tu, aby sme vás inšpirovali k vytvoreniu kúpeľne, v ktorej sa budete cítiť príjemne a komfortne.

Aktuálne články

5 dôvodov, prečo zvoliť veľkoformátové obklady do kúpeľne

Aké rozmery kachličiek možno zaradiť medzi veľkoformátové obklady? Píše sa rok 2024 a najbežnejšie predávanými formátmi obkladov sú rozmery 60x60 cm a 60x120...

Čítať viac

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December